Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Aangenaam!

Wij zijn Dominique de Korte en Stefan Stokman. Na 10 jaar in loondienst bij een middelgroot accountantskantoor lonkte het ondernemerschap. We bedachten UwDigitaleBoekhouder.nl. Een mooi concept voor zzp-klanten gericht op efficiency in de financiële administratie en bedoeld om het leven van de zzp-er makkelijker te maken. In elk geval op het gebied van boekhouden! We bieden persoonlijke service, zonder contracten, zonder verrassingen achteraf, op basis van wederzijds vertrouwen. 

Vaste prijzen, wel zo netjes

We werken zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. Zodat jij als klant weet waar je aan toe bent. We werken niet met contracten. Je kunt opzeggen wanneer je dat wenst. Zonder verdere verplichtingen. De samenwerking moet wat ons betreft gebaseerd zijn op vertrouwen, goede communicatie en prettige ondersteuning bij alle financiële kwesties.

En dat concept sloeg aan!

Door de mond-tot-mond reclame van onze zzp-klanten konden we al snel mkb-bedrijven toevoegen aan onze klantenportefeuille. Het werk bij mkb-ers bleek breder dan de service van UwDigitaleBoekhouder.nl. En zo werd JRK Finance geboren. Speciaal voor het mkb. 

De kracht van JRK Finance is aan de ene kant de persoonlijke aandacht die we hebben voor onze klanten. En aan de andere kant onze ruime kennis en ervaring in verschillende vakgebieden.

Gesprek inplannen?

Kom bij ons langs op kantoor of wij komen bij jou langs.

24/7 voor jou beschikbaar

Toen we net begonnen met ondernemen, deden we dat parttime. Maar inmiddels zijn we fulltime met onze bedrijven bezig! We hebben twee medewerkers aangetrokken om te zorgen dat we gegarandeerd aandacht hebben voor al onze klanten. Want die aandacht is juist de toegevoegde waarde die we zo belangrijk vinden. We fungeren als jouw financiële sparringpartner, als vraagbaak en jouw geweten. In die rol doen we allemaal waar we goed in zijn.

JRK Finance heeft geen missie. We zijn geen wereldverbeteraars. We willen goede financiële dienstverlening bieden voor een eerlijke prijs, waarbij uit de samenwerking zowel wij als onze klant positieve energie krijgt.