Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Een boekhouder in Dordrecht

Ben je op zoek naar een parttime boekhouder omdat je geen werk hebt voor 40 uur per week? Of zoek je een interim finance manager om de boel weer op de rit te krijgen? Bij JRK denken we graag met je mee. 

Wij; Dominique, Stefan, Lilian en Elise, hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld. We hebben onze krachten gebundeld en zijn met JRK hoofdzakelijk actief voor het mkb in Dordrecht en omstreken. 

Waarom een boekhouder inhuren?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je zelf waarschijnlijk geen boekhouder. De reden dat je op zoek bent is waarschijnlijk dat je de boekhouding te veel werk vindt en dat je er geen energie uit haalt. Dat is logisch, want jij haalt er energie uit om met de kernactiviteit van je bedrijf bezig te zijn. 

Wij zijn er om je te ontzorgen. Om met je mee te denken en de boekhouding van je takenlijst af te halen. Zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Wij zitten altijd bovenop de cijfers, dan hoef jij dat niet meer te doen. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij kunnen je helpen bij allerlei financiële vraagstukken en werkzaamheden. Of het nou interim is, of standaard voor een afgesproken aantal uren per week. Wij zijn jouw boekhouder/administrateur/finance manager.

  • Jaarrekeningen
  • Aangiftes omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Complete financiële administratie 
  • Fiscale werkzaamheden
  • Implementatietrajecten naar nieuwe financiële software
  • Gebruik van onze app en handige facturatiesysteem

Ben je op zoek naar financieel advies of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op. We denken sparren graag met je mee! 

Gesprek inplannen?

Kom bij ons langs op kantoor of wij komen bij jou langs.

Onze diensten

Lees hieronder alles over onze diensten of bekijk de video.

Complete financiële dienstverlening

Van finance manager tot allround boekhouder. JRK biedt meer dan boekhouden. We bieden de voordelen van een boekhouder in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Jaarrekeningen & aangiftes

We verzorgen jaarrekeningen en aangiftes. Is daarbij een accountant nodig? Geen probleem. We werken met vaste partners in de accountancysector met een concurrerend tarief.

Tussentijdse analyses

De meeste accountants en boekhouders analyseren achteraf wat beter had gekund. Dat is mooi, maar daar kan je achteraf niets mee. Wij schuiven aan tijdens de uitvoering, zodat we door het maken van tussentijdse analyses al aan de knoppen kunnen draaien.

Een efficiënte financiële administratie

Je wilt een efficiënte financiële administratie, wij kennen alle mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen. We begeleiden implementatietrajecten van nieuwe financiële software.

Lagere kosten & flexibiliteit

Onze kosten zijn lager dan vast personeel in combinatie met een accountant. Bovendien zijn we flexibel. De ene maand is er wellicht meer werk dan de andere.

All-in tarief

Je krijgt van ons altijd een all-in tarief waarin reistijd en kilometers inbegrepen zijn. Dat geeft duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Je kan opzeggen wanneer je dat wil zonder verdere verplichtingen.

JRK biedt nazorg

Na afloop van de opdracht kunnen we je van dienst zijn en blijven tegen concurrerende tarieven.

Implementatietrajecten

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die in de markt zijn om jouw financiële verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom implementeren we ook nieuwe financiële software voor je.

Alles op een rijtje in een video