Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Van een finance manager tot een allround boekhouder

We bieden de voordelen van een medewerker in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden. We doen alles op het gebied van financiële administratie, en rekenen alleen de uren die we daadwerkelijk voor je aan de slag zijn.

Een telefoontje? De teller start niet!

We willen af van het imago van een boekhouder of een accountant die de teller aanzet zodra de telefoon gaat. Met aan het einde van de maand een onverwachte factuur. Deze werkwijze is ouderwets en past niet meer in de huidige markt. Wij werken dus met vaste prijsafspraken en niet met contracten. Je kunt dus altijd opzeggen.

De samenwerking met JRK moet gebaseerd zijn op vertrouwen, goede communicatie en prettige ondersteuning bij alle financiële kwesties.

Financiële administratie

Naast onze interim werkzaamheden kun je ons ook bellen voor het voeren van de gehele financiële administratie. Dit doen we met veel plezier voor het mkb. Omdat we veel kennis hebben van software automatisering binnen de financiële administratie kunnen we dit tegen mooie tarieven aanbieden! 

Dit doen we voor jou:  

  • Financiële administratie
  • Aangiftes omzetbelasting
  • Salarisadministratie
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Aangiftes vennootschapsbelasting
  • Aangiftes inkomstenbelasting

 

Daarnaast bieden wij toegevoegde waarde op het gebied van tussentijdse rapportages, fiscale advisering. En we denken met je mee als pro-actieve sparringpartner. Op deze manier beschikken je als klant over een betrouwbare moderne administratie en een vast contactpersoon die met je meedenkt! 

Onze diensten

Lees hieronder alles over onze diensten of bekijk de video.

Complete financiële dienstverlening

Van finance manager tot allround boekhouder. JRK biedt meer dan boekhouden. We bieden de voordelen van een boekhouder in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Jaarrekeningen & aangiftes

We verzorgen jaarrekeningen en aangiftes. Is daarbij een accountant nodig? Geen probleem. We werken met vaste partners in de accountancysector met een concurrerend tarief.

Tussentijdse analyses

De meeste accountants en boekhouders analyseren achteraf wat beter had gekund. Dat is mooi, maar daar kan je achteraf niets mee. Wij schuiven aan tijdens de uitvoering, zodat we door het maken van tussentijdse analyses al aan de knoppen kunnen draaien.

Een efficiënte financiële administratie

Je wilt een efficiënte financiële administratie, wij kennen alle mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen. We begeleiden implementatietrajecten van nieuwe financiële software.

Lagere kosten & flexibiliteit

Onze kosten zijn lager dan vast personeel in combinatie met een accountant. Bovendien zijn we flexibel. De ene maand is er wellicht meer werk dan de andere.

All-in tarief

Je krijgt van ons altijd een all-in tarief waarin reistijd en kilometers inbegrepen zijn. Dat geeft duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Je kan opzeggen wanneer je dat wil zonder verdere verplichtingen.

JRK biedt nazorg

Na afloop van de opdracht kunnen we je van dienst zijn en blijven tegen concurrerende tarieven.

Implementatietrajecten

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die in de markt zijn om jouw financiële verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom implementeren we ook nieuwe financiële software voor je.