Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Tijdelijk werk

Heb je tijdelijk een finance manager of ervaren financial nodig die de boel op de rails komt zetten? Wij komen graag een keer bij je langs. 

Wij zijn met onze brede financiële kennis multi inzetbaar. We zijn vaak bij je aanwezig, werken nauw samen met jou en je administratieve afdeling en zijn continu op de hoogte van wat er speelt binnen jouw bedrijf.

Voordeligere keuze

In vrijwel alle gevallen is onze inzet per saldo goedkoper dan een medewerker in dienst nemen. Omdat wij alleen de uren maken die we moeten maken. Wij hoeven onszelf niet 16 of 24 uur aan de gang te houden in de week, omdat we de interim-werkzaamheden goed kunnen plannen naast ons andere werk. Als het een keer af kan met 8 uur die week, is dat ook prima. 

Een win-win voor iedereen!

Onze diensten

Lees hieronder alles over onze diensten of bekijk de video.

Complete financiële dienstverlening

Van finance manager tot allround boekhouder. JRK biedt meer dan boekhouden. We bieden de voordelen van een boekhouder in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Jaarrekeningen & aangiftes

We verzorgen jaarrekeningen en aangiftes. Is daarbij een accountant nodig? Geen probleem. We werken met vaste partners in de accountancysector met een concurrerend tarief.

Tussentijdse analyses

De meeste accountants en boekhouders analyseren achteraf wat beter had gekund. Dat is mooi, maar daar kan je achteraf niets mee. Wij schuiven aan tijdens de uitvoering, zodat we door het maken van tussentijdse analyses al aan de knoppen kunnen draaien.

Een efficiënte financiële administratie

Je wilt een efficiënte financiële administratie, wij kennen alle mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen. We begeleiden implementatietrajecten van nieuwe financiële software.

Lagere kosten & flexibiliteit

Onze kosten zijn lager dan vast personeel in combinatie met een accountant. Bovendien zijn we flexibel. De ene maand is er wellicht meer werk dan de andere.

All-in tarief

Je krijgt van ons altijd een all-in tarief waarin reistijd en kilometers inbegrepen zijn. Dat geeft duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Je kan opzeggen wanneer je dat wil zonder verdere verplichtingen.

JRK biedt nazorg

Na afloop van de opdracht kunnen we je van dienst zijn en blijven tegen concurrerende tarieven.

Implementatietrajecten

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die in de markt zijn om jouw financiële verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom implementeren we ook nieuwe financiële software voor je.