Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

JRK Finance is de oplossing!

Het is voor niemand handig dat de mkb’er een boekhouder iedere maand een salaris betaalt, terwijl er niet altijd evenveel werk is. Voor de boekhouder is het ook niet wenselijk. Die heeft het de ene maand druk en zit de maand erna de minuten vooruit te kijken. 

We doen jouw boekhouding gedeeltelijk online, op afstand. Maar we komen ook regelmatig bij je langs om je koffie op te drinken en jou en je bedrijf goed te leren kennen. Alleen op die manier weten we wat er speelt. 

Waarom?

We zien te vaak dat de administratie van bedrijven ouderwets of niet op orde is. Of dat een bedrijf geen passende medewerker kan vinden. Omdat er weinig boekhouders zijn die parttime willen werken, terwijl er juist veel parttime functies zijn. Dat gat vullen wij met heel veel plezier op.

Wie dan?

Wij zijn Dominique, Stefan, Lilian en Elise. Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de accountancywereld. We hebben voor een zeer breed scala aan bedrijven gewerkt, maar kiezen er nu bewust voor om vooral bezig te zijn met het mkb. We merken dat we onze expertises daar het best in kunnen zetten.

Wat?

We zijn niet alleen boekhouders. We zijn een complete financiële afdeling. Van boekhouder tot financial controller. Wij regelen jouw financiën van A tot Z, zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken. De werkzaamheden die we voor jou kunnen uitvoeren zijn dan ook breed: 

  • Jaarrekeningen
  • Aangiftes omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Complete financiële administratie 
  • Fiscale werkzaamheden
  • Implementatietrajecten naar nieuwe financiële software

We maken jouw leven dus makkelijker. Niet alleen omdat we alle financiële werkzaamheden van je overnemen. Maar ook omdat we werken met een app waar jij alle bonnetjes heel makkelijk kunt inscannen. En je krijgt toegang tot WeFact, ons systeem. De facturatie bijhouden is nog nooit zo simpel geweest. 

Dat klinkt allemaal heel digitaal. 

Dat klopt, dat maakt het namelijk efficiënter. Maar wees niet bang, want we zijn 24/7 bereikbaar voor je. We doen tussentijdse rapportages met je en denken mee als proactieve sparringpartner. Op die manier beschik je over een hypermoderne administratie, en het gemak van een vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat.

Wat kost het om de boekhouding uit te besteden?

Dat verschilt! Het ligt helemaal aan de werkzaamheden waarmee we je kunnen ontlasten, de grootte van jouw bedrijf en hoe vaak je ons ‘s nachts uit bed belt. Wat we kunnen beloven is dat we een eerlijke prijs bij je neerleggen. Dat we werken met vaste prijsafspraken en dat we daar heel transparant in zijn. De teller gaat dus niet lopen op het moment dat je belt. En je kan tussentijds altijd opzeggen. 

Onze samenwerking moet gebaseerd zijn op vertrouwen, goede communicatie en prettige ondersteuning bij alle financiële kwesties.  

We gaan graag met je in gesprek gaan om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Gesprek inplannen?

Kom bij ons langs op kantoor of wij komen bij jou langs.

Onze diensten

Lees hieronder alles over onze diensten of bekijk de video.

Complete financiële dienstverlening

Van finance manager tot allround boekhouder. JRK biedt meer dan boekhouden. We bieden de voordelen van een boekhouder in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Jaarrekeningen & aangiftes

We verzorgen jaarrekeningen en aangiftes. Is daarbij een accountant nodig? Geen probleem. We werken met vaste partners in de accountancysector met een concurrerend tarief.

Tussentijdse analyses

De meeste accountants en boekhouders analyseren achteraf wat beter had gekund. Dat is mooi, maar daar kan je achteraf niets mee. Wij schuiven aan tijdens de uitvoering, zodat we door het maken van tussentijdse analyses al aan de knoppen kunnen draaien.

Een efficiënte financiële administratie

Je wilt een efficiënte financiële administratie, wij kennen alle mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen. We begeleiden implementatietrajecten van nieuwe financiële software.

Lagere kosten & flexibiliteit

Onze kosten zijn lager dan vast personeel in combinatie met een accountant. Bovendien zijn we flexibel. De ene maand is er wellicht meer werk dan de andere.

All-in tarief

Je krijgt van ons altijd een all-in tarief waarin reistijd en kilometers inbegrepen zijn. Dat geeft duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Je kan opzeggen wanneer je dat wil zonder verdere verplichtingen.

JRK biedt nazorg

Na afloop van de opdracht kunnen we je van dienst zijn en blijven tegen concurrerende tarieven.

Implementatietrajecten

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die in de markt zijn om jouw financiële verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom implementeren we ook nieuwe financiële software voor je.

Alles op een rijtje in een video