Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Jouw administratiekantoor

Is je administratie niet op orde? Heeft de stapel bonnetjes het formaat van een piramide aangenomen? Heb je nachtmerries over de torenhoge onverwachte facturen die je krijgt van je accountant? Dan is het tijd om een administratiekantoor in de arm te nemen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij (Dominique, Stefan, Lilian en Elise) zijn jouw complete financiële afdeling. Je krijgt met 1 vast contactpersoon te maken. Diegene neemt je bij de hand en brengt en houdt jouw volledige financiële administratie op orde.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij kunnen je helpen bij je financiële administratie. Als boekhouder, administrateur, zelfs als finance manager. Dit doen we: 

  • Jaarrekeningen
  • Aangiftes omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Complete financiële administratie 
  • Fiscale werkzaamheden
  • Implementatietrajecten naar nieuwe financiële software
  • Gebruik van onze app en handige facturatiesysteem

Ben je op zoek naar een sparringpartner of ander financieel advies of expertises? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Hoe werkt het?

We gaan samen zitten en bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij JRK vinden we dat belangrijk. De samenwerking moet gebaseerd zijn op vertrouwen.  Goede communicatie en prettige ondersteuning bij alle financiële kwesties.  Daarom maken we op basis van onze gesprekken een vaste prijsafspraak. De teller gaat dus niet lopen als je ons belt. Geen verrassingen achteraf. En je kunt altijd tussentijds opzeggen. 

Gesprek inplannen?

Kom bij ons langs op kantoor of wij komen bij jou langs.

Onze diensten

Lees hieronder alles over onze diensten of bekijk de video.

Complete financiële dienstverlening

Van finance manager tot allround boekhouder. JRK biedt meer dan boekhouden. We bieden de voordelen van een boekhouder in loondienst, en combineren dat met een berg kennis op het gebied van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Jaarrekeningen & aangiftes

We verzorgen jaarrekeningen en aangiftes. Is daarbij een accountant nodig? Geen probleem. We werken met vaste partners in de accountancysector met een concurrerend tarief.

Tussentijdse analyses

De meeste accountants en boekhouders analyseren achteraf wat beter had gekund. Dat is mooi, maar daar kan je achteraf niets mee. Wij schuiven aan tijdens de uitvoering, zodat we door het maken van tussentijdse analyses al aan de knoppen kunnen draaien.

Een efficiënte financiële administratie

Je wilt een efficiënte financiële administratie, wij kennen alle mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen. We begeleiden implementatietrajecten van nieuwe financiële software.

Lagere kosten & flexibiliteit

Onze kosten zijn lager dan vast personeel in combinatie met een accountant. Bovendien zijn we flexibel. De ene maand is er wellicht meer werk dan de andere.

All-in tarief

Je krijgt van ons altijd een all-in tarief waarin reistijd en kilometers inbegrepen zijn. Dat geeft duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Je kan opzeggen wanneer je dat wil zonder verdere verplichtingen.

JRK biedt nazorg

Na afloop van de opdracht kunnen we je van dienst zijn en blijven tegen concurrerende tarieven.

Implementatietrajecten

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die in de markt zijn om jouw financiële verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom implementeren we ook nieuwe financiële software voor je.

Alles op een rijtje in een video