Speciaal voor mkb
Alle kennis in huis
Persoonlijk en betrokken
24/7 voor jou bereikbaar
All-in tarief
Nooit verrassingen achteraf
Contact

Vier voordelen van online boekhouden

Boekhouden is niet saai, vinden wij dan. Maar dat wil niet zeggen dat dit voor iedereen zo is. We zien talloze ondernemers voorbij komen die de boekhouding als een blok aan hun been zien. Die er veel te lang mee bezig zijn en die door de bonnen het bos niet meer zien. Klinkt dit bekend? Dan moet je misschien eens na gaan denken over online boekhouden. 

  1. Boekhoudprogramma

Ons boekhoudprogramma Exact is te koppelen aan jouw zakelijke rekening. Wanneer er geld bij- of af wordt geschreven verwerkt Exact dat meteen. Dat maakt het overzichtelijk. Je maakt je facturen in Wefact, dit programma is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Zodra de factuur betaald wordt, koppelt WeFact het aan de juiste factuur. Dat scheelt een hoop administratie. En betaalt je klant niet op tijd? Wefact geeft je een melding wanneer de betalingstermijn overschreden is. Je stuurt er heel gemakkelijk meteen een herinnering uit.  

  1. App

Zoals er tegenwoordig overal een app voor is, is er ook een app voor de boekhouding. Wij maken gebruik van de DizzyData app. Je scant je bonnetje in en daarna kun je het bonnetje gewoon weggooien. Dat klinkt als muziek in de oren. De bonnen die je inscant schieten vervolgens meteen in het online boekhoudprogramma. 


Zo is je boekhouding meteen up to date! 

  1. Het maakt de aangiftes makkelijker

Omdat je door online boekhouden alles automatisch en realtime bijhoudt is er veel minder gedoe. De btw-aangifte staat automatisch voor je klaar. Die hoeven wij alleen nog maar naar de belastingdienst te sturen. 

  1. Okee. Niet alles is online. 

Door gebruik te maken van onze programma’s maken we jouw boekhouding efficiënter. Het kost je veel minder tijd en het is overzichtelijker. Maar wij staan je iedere stap bij om je compleet te ontzorgen. We sparren met je, geven financieel advies en denken mee en doen alle werkzaamheden die het boekhoudprogramma niet voor je doet. We doen het werk van een finance manager. Of een boekhouder. We komen dagen bij je werken en drinken je koffie op. 

Het blijft naast online ook echt mensenwerk.